O NAMA

Putujte uz nas!

Tvrtka
TRAVELIS

Tvrtka Travelis j.d.o.o. sjedište ima u mjestu Margečanu, na području Varaždinske županije. Poslujemo na adresi Ulica Breznice 28, a svoje usluge pružamo diljem područja Europske unije, ali i šire. Primarno, Travelis se bavi prikupljanjem i obradom podataka iz područja turizma i cestovnog prometa, a informacije koje nudimo profesionalno su obrađene i redovito se ažuriraju, te su kao takve dostupne svim zainteresiranim pravnim i privatnim osobama.

 

Travelis – Travel info service

Kako i sami često putujemo te se na putovanjima susrećemo sa svakakvim nepredvidljivim situacijama, nebrojeno puta nismo uspjeli doći do adekvatne informacije kada nam je ona bila najpotrebnija. To zapravo nije toliko čudno ako uzmemo u obzir da trenutno na tržištu ne postoji niti jedan vodič koji bi se osim destinacijama, detaljno bavio i operativnim informacijama za putnike i vozače.

Zato smo odlučili kreirati Travelis brošure uz dodatak posebno osmišljenih turističko/cestovnih karata što zajedno čini jedinstveni paket informacija, u kojem smo naglasak stavili upravo na planiranje i organizaciju putovanja. Zahvaljujući kvalitetnim i provjerenim partnerima, važeće podatke o prometu, zakonskim propisima RH te ostalim korisnim informacijama prikupljamo na dnevnoj i tjednoj bazi. Tako u našim brošurama možete pronaći samo kvalitetne i provjerene informacije, zbog kojih će putovanje koje planirate biti:

SIGURNO

BEZBRIŽNO

BEZ STRESA

Bilo da u Hrvatsku putujete na odmor ili iz poslovnih razloga, naše brošure skratit će vaše muke oko traženja informacija i pripreme te vam priuštiti jedno sigurno i bezbrižno putovanje.

Tiskani materijali usred digitalnog doba? 

Da, mi uživamo u svim blagodatima digitalnog doba i interneta, no tiskani materijali i dalje imaju mnogo prednosti, pogotovo za turiste: uvijek su dostupni, ne treba im internet, ne treba ih puniti, nemaju ekrane koji se mogu razbiti i nisu zanimljivi lopovima. Uz to, priznajte, postoji nešto čarobno u personaliziranom predmetu kojeg možete dirati, listati, u njega zapisivati i crtati te sačuvati kao najljepši suvenir.

Dodatne informacije

Puni naziv tvrtke: Travel info service j.d.o.o.

OIB:24858875751

PDV ID: HR24858875751

IBAN: HR56 23400091110970582

SWIFT (BIC): PBZGHR2X

  • POUZDANO 100% 100%
  • BRZO 98% 98%
  • KVALITETNO 100% 100%